Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dave's Black Shelby GT500 1968 "Eleanor"

1968 Ford Mustang Station GT500E Benzin

I often come across new images from Eleanor owners, especially members of the Eleanor forums I frequent. Én sokszor találkoztam az új képeket Eleanor tulajdonosai, tagjai elsősorban a Eleanor fórumok I gyakori. This week member, DaveSanborn , posted up some beauties of his son's black 1968 Eleanor creation. Ezen a héten tag, DaveSanborn, kiküldött egy kis szépségek fia fekete 1968 Eleanor létrehozása. What's striking about the images is of course the car, black all the way through with no racing stripes, not often done and when done right looks amazing as in this example. Mi a meglepő a képeket természetesen az autó, fekete végig nem rendelkező versenyző csíkos, nem túl gyakran történik, és ha végzett jogot néz csodálatos, mint ebben a példában. The second thing which makes these photos great is it's location as Dave explains: A második dolog, ami ezeket a képeket jó ez a helyszín, mint Dave kifejti:

“We stopped at a local gas station that's undergoing a historical society restoration to snap some photos of the new paint. "Megálltunk egy helyi benzinkútnál, hogy az alatt a történeti társadalom helyreállítása készíts néhány fotó az új festék. We are very happy with the latest color and paint job! Nagyon örülünk a legújabb színes és fényezés! The painter really outdid himself. A festő valóban túltett magát. We had him add a small amount of metal flake to the Black that looks awesome in direct sunlight.” Volt neki hozzá egy kis mennyiségű fém lemezes a fekete, hogy néz ki félelmetes közvetlen napfény. "

I'll try to get the car particulars but for now enjoy the photos! Megpróbálom a kocsit adatokat, de most élvezik a képeket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.